☽ maj 2018, en utställning

07.05.2018 kl. 17:00

 

 

 

 

 

Som tidigare år, och i vår skola håller vi på traditionerna i viss mån, kommer min klass att producera en grupputställning som går av stapeln 18 maj på ett av skolans gallerier. Just nu är vi mitt uppe i produktionen av diverse konstverk som ska ställas ut, jag själv kommer ställa ut en del av mitt projekt Veen Emonen som jag hållit på med nu i ca tre års tid.

Som alltid då jag skriver in orden vårutställning i kalendern i början av året suckar jag oftast över hur tiden fram till maj månad känns som en evighet, men varje år motbevisas jag. Den här våren har, precis som ifjol, gått i ett svep och jag hinner knappt med. I höst ska jag skriva min kandidat essä och om ett år tar jag examen.

 

 

 

fia linnéa emelie slåinmejifolie
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 2 med bokstäver:

 

 
 
mitt namn är fia linnéa emelie.
 
 

huserar för närvarande i Göteborg där jag
studerar konst med inriktning på fotografi

vid Akademin Valand.

 

sysslar även med skateboardåkning, matlagning
och yoga.
 
 
 
intresserad av ett samarbete? ☟