sista skolveckan och en solo utställning

Publicerad 28.05.2017 kl. 13:27

 

poster

Imorgon inleds den sista skolveckan.

Tänk, om fem dagar har en tredjedel av utbildningen gått. Det här året har gått så himla snabbt.

På fredag öppnar min solo utställning på ett av skolans gallerier, Veen emonen, den samma som jag ställer ut just nu på galleri Zebra hemma i Finland. Har kopierat upp ungefär hälften av de bilder jag ska ställa ut och morgondagen ska spenderas i mörkrummet där ytterligare sex eller sju bilder ska kopieras upp. Läs mer om eventet här ☛ KLICK!

 

 

I helgen var mina småsyskon här med deras mor. Vi har promenerat i slottskogen, trängts på Liseberg och spenderat en hel dag i skärgården och simmat i havet, plockat snäckor och bongat krabbor. Jag har bränt min hud för första gången sedan jag var i Australien. Vi kurerar kroppen med färsk aloevera och dricker iskall juice för allt annat smakar ljummet.

 

 

 

fia linnéa emelie slåinmejifolie
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 10 med bokstäver:

 

 
 
mitt namn är fia linnéa emelie.
 
 

huserar för närvarande i Göteborg där jag
studerar konst med inriktning på fotografi

vid Akademin Valand.

 

sysslar även med skateboardåkning, matlagning
och yoga.
 
 
 
intresserad av ett samarbete? ☟