m&k september 2016

 

m&k, september 2016

M&K, september 2016

 

För en månad sedan hade jag det stora privilegiet att få fotografera Miilo (klick!) och hennes blivande mans bröllopsporträtt. Paret önskade både ett gäng analoga samt digitala bilder och igår sammanställdes den sista biten, de analoga bilderna, och levererades.

Bilden ovan är den enda bilden jag valt att publicera eftersom jag gett Miilo möjligheten att sprida och använda bilderna som de behagar i utbyte mot att de uppger upphovskvinnan. Så eventuellt kommer det kunna skådas flera bilder på hennes blogg eller facebook.

Detta var faktiskt första gången jag fotograferade bröllopsporträtt trots att jag har ganska stor erfarenhet av att fotografera porträtt i allmänhet. Tyckte det var himmelens roligt, särskilt eftersom brudparet råkade vara nära vänner.

Jag tror dock inte att jag vill börja marknadsföra mig som bröllopsfotograf, men skulle bra kunna tänka mig att utföra jobbet åt någon jag känner eller en bekants bekant och så vidare. Så om någon ja känner eller är halvbekant med som är i behov av porträttfotograf till bröllop ställer jag gärna upp. Jag kan erbjuda både analoga, färg och svartvita tjänster samt digitala.

 

 

en vecko lista

 

En ny vecka med ny månad och det känns så himla härligt. Oktober är min favorit månad under hösten och lite såhär kommer den kommande veckan se ut och kännas.

window and plants

Happiness of the week Min fina kommer hit i slutet av veckan, han har varit i Finland i nästan två veckor och det ska bli så himla mysigt att se honom. Dessutom flyttar en/vi in i mysigaste lägenheten imorgon och på onsdag ska vi kopiera bilder i färglabbet på skolan.

Mood of the week Just nu känner jag mig ganska så lätt till sinnes. Är så pepp på den kommande månaden med en massa höstmys och resan hem i slutet av månaden.

Meal of the week Lagade i förra veckan en grönsaksskål med grönkål, gröna linser och rostade rotfrukter plus jordnötssås. Tror jag ska sikta på detsamma under denna vecka. I slutet av veckan ska jag dock komponera ihop fyra recept inför nästa nummer av Studentbladet.

Surprise of the week Vet inte ännu, såklart. Hoppas på något trevligt och inte tråkigt om det ska komma några överaskningar.

Adventure of the week Inflytten kanske? Näe, tror jag ska ta mig ut till öarna för att fotografera lite till projektet.

 

 

 

 
 
mitt namn är fia linnéa emelie.
 
 

huserar för närvarande i Göteborg där jag
studerar konst med inriktning på fotografi

vid Akademin Valand.

 

sysslar även med skateboardåkning, matlagning
och yoga.
 
 
 
intresserad av ett samarbete? ☟