den sista oktober

 

 

huset

 

Vi är hemma, han och jag, i fosterlandet över den kommande veckan.

Slutet av veckan var minsann fullspäckat på alla vis.

I torsdags tågade vi upp från västkusten till östkusten och såg Patti Smiths polaroidder på Kulturhuset i Stockholm. I fredags anlände vi hem och bara en par timmar senare åkte jag vidare mot Helsingfors för att gå på mitt livs mest magiska spelning på hartwall arena. Jag talar ju förstås om Kents sista spelning i den finska huvudstaden. Jag har lite svårt att finna ord för att kunna beskriva det hela, men inombords känndes det så sjukt himla fint och vackert på alla sätt.

På lördag morgon vaknade jag upp i Hermanni och jag och Astrid åt långsam frukost och åkte sedan ut till Hertonäs för att besöka Marimekko. Lördag kväll spenderades i Ingå på den kanske mysigaste halloween festen någonsin, på Folkets hus hos Karin och Magnus såklart.

Den inkommade veckan ter sig lite lugnare.

Ska fotografera upp en rulle till projeket jag håller på med, äta långa middagar med min familj, promenera i skogen och åka en hel jäkla massa bräde i favorit rampen.

Bilden ovan föreställer förresten huset vi bor i just nu. Det ligger egentligen i stadselen Kungsladugård men huset är precis på gränsen till Majorna. Jag hade två rutor kvar på min 120 rulle som behövde fotograferas upp så tog en spontan bild av vårt hus. Eftersom det är pinhole och jag inte hade något stativ har bilden rätt så mycket rörelseoskärpa men det gör inte så mycket tycker jag.

 

 

 

 
 
mitt namn är fia linnéa emelie.
 
 
vurmar för täta skogar, havet och stjärnhimlen.
sysslar även med skateboardåkning, matlagning
och yoga.
 
 
huserar för närvarande i Göteborg där jag
studerar konst med inriktning på fotografi
vid Akademin Valand.
 
 
 
intresserad av ett samarbete? ☟