natten till allhelgona, första fredagen i november

 

4nov

 

✶ Fredagen den fjärde november då termometern visade under nollan med natten som övergick till allhelgona gick vi på 30 år hippa. Min äldsta bästa väns man fyllde nämligen år och detta firade vi in med en överaskningsfest och tema. Jag agerade fotograf och dokumenterade både med polaroid och digital kamera. Lite såhär såg den galna kvällen ut då vi dansade benen trötta till tre på natten.

 

processen

kk

Just nu är jag mitt uppe i en process. En process som började gro i vårvintras men som legat i dvala fram tills i slutet av sommaren.

Eftersom jag är rätt så hemlighetsfull med vad jag håller på med, tänker att projektet ska leda till en utställning och eventuellt kanske något i tryckt format, så får det gärna mogna i frid och ro. Ni vet, den som väntar på något gott osv. osv.

Jag brukar aldrig vara den som direkt skyltar med projekten jag håller på med, däremot förklarar jag gärna för folk som kommer fram och frågar. Men den som följer mig på diverse sociala medier (läs, enbart instagram) kan kanske klura ut lite vad det handlar om. Jag ger er en ledtråd, nämligen denna kontaktkarta ☝.

Men som sagt så har jag just nu kommit in i ett flöde då jag känner en enorm skapar lust, vilket ju är svinbra för inkommande vecka är nämligen undervisningsfri vecka = minst två rullar + en hand full lumen negativ ska fotas och framkallas samt diverse platser ska besöka.

Är föresten tillbaka på västkusten efter en mysig vistelse hemma i moderlandet, dock önskar jag mig tillbaka på grund av all snö. Jag älskar snö.

 

 

 

 
 
mitt namn är fia linnéa emelie.
 
 

huserar för närvarande i Göteborg där jag
studerar konst med inriktning på fotografi

vid Akademin Valand.

 

sysslar även med skateboardåkning, matlagning
och yoga.
 
 
 
intresserad av ett samarbete? ☟