planerings fasen, vad hände sen?

 

Är tillbaka på västkusten efter ett skönt, och lite för kort, jullov hemma i Finland. Trots att jag var hemma i tjugufyra dagar och hann med både skogspromenader, snö och vinter, brädåkning och mys så kändes det ändå som om vardagen kom emot lite för snabbt.

Men jag misströstar inte.

Det är skönt att vara tillbaka i det andra hemmet och rutiner igen. På skolan inleder vi terminen med kritikklasser och ram workshops i träverkstaden. Förutom skola så passade vi på att ta oss ut till öarna i lördags för långpromenad i kargt landskap bland kala klippor.

Jag ser fram emot våren något vettlöst faktiskt. Under dom kommande fyra månaderna ska jag försöka sammanställa, obs inte färdigställa, lite bilder från projektet jag sysslar med just nu. Det är nämligen så att i slutet av våren kommer jag ställa ut bilder/alster på inte mindre än tre olika utställningar.

Är orimligt pepp på detta, ska bli så kiva.

I övrigt känns den här bloggen/dagboken rätt så tung just nu och jag känner snarare någon form av ambivalens och skav gemtemot den varje gång jag klickar in mig istället för att känna mig glad/inspirerad.

Så kan det vara ibland.

Med det känner jag att jag kommer behöva en paus härifrån på obestämd tid. Jag kommer nog att uppdatera hur det går med uställningarna och så, men just nu känns det som om jag inte kommer skriva särskilt mycket mera utöver det.

Så det om det.

Om man ändå mot förmodan känner att man vill ha lite koll på vad jag sysslar med kan man kika in mitt instagram konto ☞ KLICK

Ha det gött! Njut av vintern och kanske vi ses på andra sidan våren.

 

 

havet

 

 

 

vattnet

 

klippan

 

 

 

Slit och släng bilder som kommit till då jag mätt ljuset till den analoga kameran. Ibland blir det bättre, ibland sämre. Dessa två tyckte jag hemskt mycket om dock.

 

 

 

 

 
 
mitt namn är fia linnéa emelie.
 
 

huserar för närvarande i Göteborg där jag
studerar konst med inriktning på fotografi

vid Akademin Valand.

 

sysslar även med skateboardåkning, matlagning
och yoga.
 
 
 
intresserad av ett samarbete? ☟