mitten av februari, en diptyk och en lägesrapport

'meri' diptyken

En diptyk från projektet 'meri' som agerade test i höstas då jag klurade ut vilken metod jag skulle använda mig av i projektet. Denna metod förkastades.

 

Så har halva februari i princip gått och snart når månaden sitt slut.

I torsdags fyllde jag år och vaknade med snötäckta gator utanför fönstret och flingor som sakta singlade ner från himlen. Spenderade dagen med att bjuda mig själv på fika, köpte en affisch och under aftonen bjöd vi över magnifika vänner på vietnamesiska vårrullar.

Vad som annat skett under den senaste månaden är bland annat detta:

☛ Har skickat offerter till diverse inramningsaffärer gällande glas

☛ Har skrivit en dikt som kommer vara en del av projektet. Ska i veckan spela in den och nästa måndag framföra den för min handledare.

☛ Vi fick ett fint erbjudande gällande matbloggen så inom en snar framtid kommer det ske lite omvälvande saker. Meddelar såklart omgående då detta sker.

☛ Har åkt lite bräde också. Känner att jag är extremt pepp på våren och att rulla runt i skateparkerna. Funderar lite kring om en kanske skulle börja skriva/uppdatera lite mera aktivt om den grejen här. Vad tycker ni vore det intressant?

☛ Har påbörjat en ny kurs i skolan och är super entusiastisk. Ska under våren göra ett projekt under kursens gång vilket jag anknytit till det "stora" projektet så förhoppningsvis kommer jag kunna använda mig av det jag skapar under kursen i projektet.

☛ Har yogat en massa också såklart. Har börjat avancera sakta mak och lär mig nya, knepigare asanas.

 

Typ så. I övrigt så har gatorna börjat bli torra och solen lyser ner på Göteborg allt oftare och det känns som om våren verkligen är runt hörnet.

 

 

Publicerad 13.02.2017 kl. 15:24

 

 
 
mitt namn är fia linnéa emelie.
 
vurmar för täta skogar, havet och stjärnhimlen.
sysslar även med skateboardåkning, matlagning
och yoga.
 
för tillfället huserar jag i Göteborg där jag
studerar konst med inriktning på fotografi
vid Akademin Valand.
intresserad av ett samarbete? ☟