tre glimtar från Göteborg

 

 

taivas

 

skuggspel

 

rummet

 

Jag har seriöst inte den blekaste aning om vad jag ska ta mig till med den här dagboken som ju kallas blogg. Samtidigt som jag brottas med att vilja lämna den helt åt sitt öde tycks jag ändå inte riktigt kunna slita mig härifrån.

Nåväl, en får väll gå på känsla antar jag.

En tredjedel av sommaren har gått och värmen lyser med sin frånvaro. Enligt Ilmatieteenlaitos var juni kallare än vanligt. Just nu samlar/skapar jag material till två projekt som är på hälft, men jag fotograferar också utöver det lite småbild som ska framkallas i slutet av augusti då jag är tillbaka på skolan.

På fredag åker jag in till Helsingfors för att hänga med Astrid. Vi har tänkt åka rullbräde, dricka cava och beta av allt vad som skett i våra liv sen vi senast sågs i november. På tiden att vi ses.

Ovan tre stycken bilder från slutet av våren. En från vårt sovrumsfönster, två från vårt sovrum.

 

 

kom med på kurs i alternativ fotografering!

 

 

Om du är intresserad av alternativ fotografering, gamla fototekniker, fotohistoria och att bygga egna kameror, kom med på kurs!

I mitten av augusti drar jag två olika kurser på Västra Nylands Folkhögskola, cyanotypi och pinhole fotografi! Vi kommer att göra både fotogram och fotografier i kursen cyanotypi, och i pinhole kursen kommer vi bygga egna kameror och fotografera med dem.

Mera information till bägge kurser hittar du här ☛ KLICK och här ☛ KLICK.

Hoppas vi ses!

 

 

 

 
 
mitt namn är fia linnéa emelie.
 
 

huserar för närvarande i Göteborg där jag
studerar konst med inriktning på fotografi

vid Akademin Valand.

 

sysslar även med skateboardåkning, matlagning
och yoga.
 
 
 
intresserad av ett samarbete? ☟