summer visions bring forgotten memories

 

Det är mycket på gångs just nu.

Förra veckan öppnade en utställning hemma i Finland. Är nu tillbaka på västkusten med en hel del att stå i innan nästa vecka. En artikel ska läsas och sammanfattas i en text, en projektbeskrivning ska skrivas klart, en bild ska fixas och nästa vecka printas. Varför?

Jo för att inkommande vecka nalkas vårutställning! Min fenomenala klass och jag ställer ut våra alster på skolans gallerier från 19 maj. Klicka på bilden för att komma till evenemanget på facebook och klicka här ☛ KLICK! för att läsa mer om utställningen.

 

 

 

en inblick i processen, utställning på galleri zebra

 

Nu börjar det närma sig. Detta är en av de grejerna jag sysslat med under våren och vintern, nämligen en utställning på Galleri Zebra i Karis.

Projektet jag ställer ut är egentligen bara en inblick i den processen jag håller på med nu, projektet är nämligen inte nära på klart ännu utan jag kommer att fortsätta jobba på det även under sommaren och hösten.

 

affischzebra

 

Jag kommer att dela utställningslokal med Dasha Pears ☛ KLICK! och måste säga att våra arbeten verkligen är varandras motsatser. Hur som haver kommer det bli jättespännande att se hur våra arbeten kanske samtalar med varandra i galleri utrymmet.

Mitt projekt, som heter Veen emonen, är en berättelse med havet som utgångspunkt. Projektet är en undersöking av de rådande normer som kretsar kring hur människans levnadsvanor belastar miljön på olika sätt. Fotografierna väcker en förnimmelse av något som skaver, något undanskymt.

Torsdagen 4/5 kl 18:00 går vernissaget av stapeln, hoppas vi ses där! Välkomna!

 

 

 

 

 
 
mitt namn är fia linnéa emelie.
 
 

huserar för närvarande i Göteborg där jag
studerar konst med inriktning på fotografi

vid Akademin Valand.

 

sysslar även med skateboardåkning, matlagning
och yoga.
 
 
 
intresserad av ett samarbete? ☟